In de webwinkel van BooghGoed vind je verschillende producten die met Zorg en de Hand zijn gemaakt door cliënten van stichting Boogh. Van lampen, schaaltjes, tafels, kussens tot mode en kunst: je vindt het hier. Alles is geproduceerd in drie unieke stijlen, vanuit de talenten van de makers.

De webwinkel is ontstaan uit pure trots op de trendy en hoogwaardige artikelen. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan BooghGoed. Hiermee kunnen mensen met hersenletsel naar eigen vermogen, in eigen tempo meedoen in een veilige omgeving.

Accent op ieders talent
Gelijkwaardigheid en keuzevrijheid zijn bij de productontwikkeling een groot goed. Deze manier van werken helpt bij het doorontwikkelen van ieders talent. Talenten en vaardigheden waarvan mensen niet wisten dat zij het in zich hadden. Dit alles maakt onze collectie eigenzinnig, stijlvol en speels.

Hendriklaan 7
3481 VR Harmelen

Onze winkel

Breng eens een bezoek aan onze winkel in Harmelen. Wij zijn open van woensdag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 15:30

Cadeaubon

Op zoek naar een cadeau, maar niet kunnen kiezen? Geen zorgen! De Boogh cadeaubon is de oplossing. De cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende waarden vanaf 7,50 tot 50 euro.

Woonproducten

Bekijk ons assortiment aan woonartikelen. De woonartikelen zijn gemaakt uit hout, keramiek, stof of canvas. Denk aan kussens, mokken, verlichting schaaltjes, schilderijen, krukjes en vazen.

Buiten voor buiten

Bij Boogh is er genoeg moois om buiten neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een tafel en spullen om daarop te zetten. Of een bijenhuisje of kaarsen.