Marjan

‘Ik werk ondertussen al heel wat jaren voor BooghGOED’, vertelt Marjan. ‘In het begin vond ik het best eng. Maar ik heb vroeger op school textiele werkvormen gehad en dat wilde ik toch graag weer oppakken.

Het eerste project was een naaldenboekje. Daarna ben ik begonnen met het maken van kussens en al vrij snel ook met het ontwerpen hiervan. Deze worden nu verkocht onder het label van BooghGOED. Ik werk voornamelijk met gerecycled materiaal zoals jeansstof. Denk hierbij aan het bekleden van stoelen, deurstoppers, een poef, knuffels of een beddensprei. Maar laatst heb ik ook in opdracht een rugzak gemaakt van een oude winterjas. Ik vind het echt leuk om dingen op maat te maken, eerst ontwerpen en daarna uitvoeren. Vanuit mijn deskundigheid kan ik goed meedenken dus in ieder project zit wel een stukje Marjan. Mijn lat ligt hoog, het eindresultaat moet perfect zijn en de opdrachtgever tevreden. Werken voor BooghGOED geeft mij voldoening en ik doe het met plezier. Ik heb veel geleerd bij BooghGOED en als ik naar mijn portfolio kijk ben ik trots.’

De ontwerpers

De ontwerpers en makers van de BooghGoed collectie zijn mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte. Ieders talent en vakkennis wordt tijdens de productie ingezet. De ontwerpers en makers zijn trots op hun werk en dat is terug te zien. Het maken van BooghGoed producten geeft mensen zelfvertrouwen en kracht. Ondanks hun beperking creëren onze makers de prachtigste producten.

Eerlijk

Handgemaakt

Uniek