Tafelen

Keramiek

Productcategorieën

 • Set schaaltjes in olievernis

  Set van 2 lage schalen van keramiek met olievernis. Afmetingen: Grootste schaal: diameter bovenzijde 19 cm Kleine schaal: diameter bovenzijde 14 cm
 • Schaaltje keramiek gegoten in fruitschil

  Unieke schaaltjes, gegoten in de schil van een meloen waardoor een aparte tekening ontstaat op de onderkant. Ook verkrijgbaar in zwart. Doorsnede ca. 10 cm. Het betreft een handgemaakt product waardoor het schaaltje dat u ontvangt kan afwijken van de foto.
 • Bord van keramiek handbeschilderd met bessen grijs

  Vierkant keramiek bord met de hand beschilderd met een bessenmotief. Ook verkrijgbaar in rood. Afmeting: 20 x 20 cm. Het bord is met de hand beschilderd, daardoor kan het exemplaar dat u ontvangt afwijken van de getoonde foto.
 • Bord van keramiek handbeschilderd met bessen rood

  Vierkant keramiek bord met de hand beschilderd met een bessenmotief. Ook verkrijgbaar in grijs. Afmeting: 20 x 20 cm. Het bord is met de hand beschilderd, daardoor kan het exemplaar dat u ontvangt afwijken van de getoonde foto.
 • Schaaltje keramiek gegoten in fruitschil

  Unieke schaaltjes, gegoten in de schil van een meloen waardoor een aparte tekening ontstaat op de onderkant. Ook verkrijgbaar in wit. Doorsnede ca. 10 cm. Het betreft een handgemaakt product waardoor het schaaltje dat u ontvangt kan afwijken van de foto.
 • Bordje handbeschilderd met hertenkopje

  Porseleinen bordje met hertenkopje. Handbeschilderd dus elk exemplaar is uniek. Diameter 19 cm.
 • Cadeaubon

  Twijfel je over welke cadeau je wilt geven? Kies dan de Booghgoed cadeaubon waarmee de ontvanger zelf een mooi artikel kan uitzoeken. De cadeaubon is verkrijgbaar in de volgende bedragen: €7,50 €10 €15 €20 €25 €50
  7.5050.00 Aan winkelwagen toevoegen
 • Terrazzo schaal bruin (s)

  Een servies bestaande uit borden en schalen van verschillende formaten en basic kleuren.Het geheel is grof afgewerkt waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Kleur: bruin/taupe Afmeting: doorsnee 18 cm Het betreft handgemaakte artikelen hierdoor kan het gekochte artikel/glazuren afwijken van de getoonde foto.
 • Schaaltjes van keramiek craquelé

  Deze gegoten schaaltjes van keramiek zijn met de hand geglazuurd waardoor een prachtig craquelé effect ontstaat. Kleur: Ivoor Afmeting: Groot schaaltje: 6.5 x 13 cm. Klein schaaltje: 5.5 x 9 cm. Het betreft handgemaakte artikelen, hierdoor kan het gekochte artikel afwijken van de getoonde foto.
 • Terrazzo schaal blauw (s)

  Een servies bestaande uit borden en schalen van verschillende formaten in basic kleuren. Het geheel is grof afgewerkt waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Kleur: Licht blauw (kleur is anders dan op de foto wordt weergegeven). Afmeting: Doorsnee 18 cm Het betreft handgemaakte artikelen hierdoor kan het gekochte artikel/glazuren afwijken ...
 • Set schaaltjes olievlekglazuur

  Deze schaaltjes van keramiek zijn met de hand gegoten en geglazuurd waardoor ieder exemplaar uniek is. Het olievlekglazuur zorgt voor een kleurige en schitterende uitstraling. Kleur: olievlek Afmetingen: Groot schaaltje: 6,5 x 13 cm. Klein schaaltje: 5,5 x 9 cm. Het betreft handgemaakte artikelen, hierdoor kan het gekochte artikel afwijken ...
 • Terrazzo schaal bruine/taupe (m)

  Een servies bestaande uit borden en schalen van verschillende formaten en basic kleuren.Het geheel is grof afgewerkt waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Kleur: Bruin/taupe Afmeting: Doorsnee 25 cm Het betreft handgemaakte artikelen hierdoor kan het gekochte artikel/glazuren afwijken van de getoonde foto.
 • Terrazzo schaal blauw (m)

  Een servies bestaande uit borden en schalen van verschillende formaten en basic kleuren.Het geheel is grof afgewerkt waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Kleur:Licht blauw Afmeting: Doorsnee 25 cm Het betreft handgemaakte artikelen hierdoor kan het gekochte artikel/glazuren afwijken van de getoonde foto.
 • Terrazzo schaal bruin (l)

  Een servies bestaande uit borden en schalen van verschillende formaten in basic kleuren. Het geheel is grof afgewerkt waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Kleur: Bruin Afmeting: Doorsnee 42 cm. Het betreft handgemaakte artikelen hierdoor kan het gekochte artikel/glazuren afwijken van de getoonde foto.
 • Schaal van keramiek met kantmotief

  Een schaal van keramiek met een reliëf van kant. Kleur: Ivoor Afmeting BxH: 17 x 5 cm. Het betreft een handgemaakt artikel hierdoor kan het gekochte artikel afwijken van de getoonde foto.
 • Latte mok mat groen

  Deze mok is goed te combineren met de mat groene set schaaltjes. Kleur: Mat groen met bruin/grijze decoratie. Afmeting: 10 cm x 8 cm Het betreft handgemaakte artikelen,hierdoor kan het gekochte artikel afwijken van de getoonde foto.
 • Set schaaltjes groen

  Deze gegoten schaaltjes van keramiek zijn met de hand gegoten en geglazuurd waardoor elk exemplaar uniek is. Ook in de kleur olievlek verkrijgbaar. Kleur: mat oud groen. Afmetingen: Groot schaaltje: 6.5 cm x 13 cm Klein schaaltje: 5.5 cm x 9 cm. Het betreft handgemaakte artikelen, hierdoor kan het gekochte ...
 • Schaal van keramiek met kantmotief

  Een schaal van keramiek met een kanten reliëf. Ook in een kleiner formaat te verkrijgen Kleur: Ivoor Afmeting HxB: 5 x 25 cm. Het betreft handgemaakte artikelen, hierdoor kan het gekochte artikel afwijken van de getoonde foto.
 • Schaal groot olievlek

  Deze met keramiek gegoten schaal is met de hand geglazuurd. Ook in de kleur groen verkrijgbaar. Kleur: zwart met olievlek Afmeting BxH: 24 x 9 cm. Het betreft handgemaakte artikelen, hierdoor kan het gekochte artikel afwijken van de getoonde foto.
 • Schil schaaltjes set

  Schaaltjes in de vorm van een schil. Goed te combineren met de 8 hoekige schalen en houten onderzetters. Per set geprijsd. Set bestaat uit 4 schaaltjes. Kleur: Indigo blauw, licht blauw, zalm rose en ivoor wit. Geef bij u bestelling aan om welke kleur het gaat. Afmeting zijn verschillend: ong. ...

Eerlijk

Handgemaakt

Uniek