Angela

Op dit moment ben ik bezig met een speksteen met hele verschillende kleuren. Tijdens het maakproces komen onverwachtse dingen naar boven. De vorm (abstract) zit er voor mijn gevoel prima in. Ik heb geprobeerd het mooiste uit de steen te halen en dat is me best goed gelukt.

Ik vind dat iedereen zijn steentje kan bijdragen in de samenleving, op welke manier dan ook. Ik vind het best spannend om iets te maken en dan af te wachten of het ook verkocht wordt, want pas dan weet ik of het goed is. Voor BooghGoed wil ik het nog beter doen, dan dat ik iets voor mezelf maak. Het vereist dus wel een heel andere werkwijze. Ik haal op deze manier het beste uit mezelf. Dat is toch ook zeker een meerwaarde en ik weet waarvoor ik het doe. Dat motiveert me.

BooghGoed zie ik als een leuke webwinkel met veel verrassingen, maar ook hele verschillende dingen. Mensen verwachten niet dat wij zulke mooie dingen kunnen maken. Ze gaan er al snel vanuit dat mensen met een hersenaandoening niet meer tot zo iets in staat zijn. Ik vind het leuk dat we op deze manier kunnen laten zien wat we kunnen. Het zijn mooie artikelen die echt de moeite waard zijn, daar zal het niet aan liggen.

De ontwerpers

De ontwerpers en makers van de BooghGoed collectie zijn mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte. Ieders talent en vakkennis wordt tijdens de productie ingezet. De ontwerpers en makers zijn trots op hun werk en dat is terug te zien. Het maken van BooghGoed producten geeft mensen zelfvertrouwen en kracht. Ondanks hun beperking creƫren onze makers de prachtigste producten.

Eerijk

Handgemaakt

Uniek